Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Food chemistry for Belitz H D Hans Dieter

  • JGLOBAL_PDF

Food chemistry for Belitz H D Hans Dieter

Material TypeBookLanguageEnglish
TitleFood chemistry for Belitz H D Hans Dieter Author(S)Belitz H D Hans Dieter
VolPublication Date2004
Responsible AuthorshipH -D Belitz W Grosch P Schieberle ; translation from the fifth German edition by M M Burghagen Physical Descriptionxliv 1070 p :
CategoryEnglish BooksSubjectFood Analysis
Cataloging Sourcea)DLC c)DLC d)EG-EULCISBN3540408177 (hard cover)
DDC No.10337103