Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Flavouring with spices for Smith Clare Gordon Author

  • JGLOBAL_PDF

Flavouring with spices for Smith Clare Gordon Author

Material TypeBookLanguageEnglish
TitleFlavouring with spices for Smith Clare Gordon AuthorAuthor(S)Smith Clare Gordon Author
VolRyland Peters & SmallPublication Date1997
Responsible AuthorshipClare Gordon SmithPhysical Description12 cm
CategoryEnglish BooksSubjectCooking
Cataloging Sourcea)Helwan UniverstyISBN1-900518-3
DDC No.3372482