Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Principles Of Food Processing for Hartel W Richard Author

  • JGLOBAL_PDF

Principles Of Food Processing for Hartel W Richard Author

Material TypeBookLanguageEnglish
TitlePrinciples Of Food Processing for Hartel W Richard AuthorAuthor(S)Hartel W Richard Author
VolChapman & HallPublication Date1997
Responsible AuthorshipW Richard Hartel R Dennis HeldmanPhysical Description288p
CategoryEnglish BooksSubjectFood industry and Trade Standards
Cataloging Sourcea)Helwan UniverstyISBN0-412-99451-8
DDC No.3384775