Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

food emulsions for e friberg stig

  • JGLOBAL_PDF

food emulsions for e friberg stig

Material TypeBookLanguageEnglish
Titlefood emulsions for e friberg stig Author(S)e friberg stig
Volmarcel dekker Publication Date1997
Responsible Authorshipedited by friberg stig e larsson karePhysical Description982 p
CategoryEnglish BooksSubjectemulsions
Cataloging Sourcea)EG-EULC b)engISBN0824799836
DDC No.10107123