Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Engineering for dairy and food products for Farrall Arthur William

  • JGLOBAL_PDF

Engineering for dairy and food products for Farrall Arthur William

Material TypeBookLanguageEnglish
TitleEngineering for dairy and food products for Farrall Arthur William Author(S)Farrall Arthur William
Vola)Food technology Publication Date1976
Responsible AuthorshipArthur William Farrall Physical Description674 p :
CategoryEnglish BooksSubjectFood technology
Cataloging Sourcea)EG-EULC c)EG-EULC d)EG-EULCISBN882751352
DDC No.74565