Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Physical chemistry of food processes for

  • JGLOBAL_PDF

Physical chemistry of food processes for

Material TypeBookLanguageEnglish
TitlePhysical chemistry of food processes for Author(S)
VolPublication Date1997
Responsible Authorshipedited by Ion C Baianu Physical Description1v :
CategoryEnglish BooksSubjectFood industry and trade Quality control
Cataloging Sourcea)DLC c)DLC d)DLC d)scu-fagr ISBN0442005806 (v 1) :
DDC No.10487986