Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

The science of food for

  • JGLOBAL_PDF

The science of food for

Material TypeBookLanguageEnglish
TitleThe science of food for Author(S)
VolButterworth-Heinemann Publication Date1996
Responsible AuthorshipP M Gaman K B Sherrington Physical Descriptionx 326 p ؛
CategoryEnglish BooksSubjectFood Microbiology
Cataloging Sourcea)DLC c)DLC d)DLC d)EG-EULCISBN075062373X
DDC No.075062373X