Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Fundamental food microbiology for

  • JGLOBAL_PDF

Fundamental food microbiology for

Material TypeBookLanguageEnglish
TitleFundamental food microbiology for Author(S)
VolPublication Date1996
Responsible AuthorshipBibek Ray Physical Description516 p :
CategoryEnglish BooksSubjectFood Microbiology
Cataloging Sourcea)DLC c)DLC d)DLC d)EG-EULCISBN0849394422 (acidfree paper)
DDC No.0849394422 (acidfree paper)