Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Modern food microbiology for

  • JGLOBAL_PDF

Modern food microbiology for

Material TypeBookLanguageEnglish
TitleModern food microbiology for Author(S)
VolCBS publishers & distributors ; Chapman & hall Inc Publication Date1996
Responsible AuthorshipJames M Jay Physical Description701 p :
CategoryEnglish BooksSubjectFood Microbiology
Cataloging Sourcea)EG-EULC c)EG-EULC d)EG-EULCISBN8123904754
DDC No.8123904754