Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Handbook of food analysis for

  • JGLOBAL_PDF

Handbook of food analysis for

Material TypeBookLanguageEnglish
TitleHandbook of food analysis for Author(S)
VolPublication Date1996
Responsible Authorshipedited by Leo M L Nollet Physical Description2 v :
CategoryEnglish BooksSubjectFood Analysis manuals
Cataloging Sourcea)DLC c)DLC d)DLC d)EG-EULCISBN0824796829 (vol 1 : hardcover : alk paper)
DDC No.0824796829 (vol 1 : hardcover : alk paper)