Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Nutrition for foodservice and culinary professionals for Drummond Karen Eich

  • JGLOBAL_PDF

Nutrition for foodservice and culinary professionals for Drummond Karen Eich

Material TypeBookLanguageEnglish
TitleNutrition for foodservice and culinary professionals for Drummond Karen Eich Author(S)Drummond Karen Eich
VolWiley Publication Date2007
Responsible AuthorshipKaren Eich Drummond Lisa M Brefere Physical Descriptionxviii 668 p :
CategoryEnglish BooksSubjectNutrition
Cataloging Sourcea)DLC c)DLC d)DLC d)EG-eulcISBN047159976x
DDC No.11317096