Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Handbook of organic food safety and quality for

  • JGLOBAL_PDF

Handbook of organic food safety and quality for

Material TypeBookLanguageEnglish
TitleHandbook of organic food safety and quality for Author(S)
VolCambridge : CRC Press ; Woodhead Publication Date2007
Responsible Authorshipedited by Julia Cooper Urs Niggli Carlo Leifert Physical Descriptionxviii 521 p :
CategoryEnglish BooksSubjectFood Contamination prevention control
Cataloging Sourcea)NLM c)NLM d)UKM d)YDXCP d)NTD d)BAKER d)AGL d)BTCTA d)DLC d)EG-EULCISBN9781845690106
DDC No.11339921