Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Making Fine Chocolates flavour infused chocolates،Truffles and confections for Shotts Andrew Garrison

  • JGLOBAL_PDF

Making Fine Chocolates flavour infused chocolates،Truffles and confections for Shotts Andrew Garrison

Material TypeBookLanguageEnglish
TitleMaking Fine Chocolates flavour infused chocolates،Truffles and confections for Shotts Andrew Garrison Author(S)Shotts Andrew Garrison
VolApple Press،Publication Date2007
Responsible AuthorshipAndrew Garrison Shotts Physical Description176 p :
CategoryEnglish BooksSubjectDesserts
Cataloging Sourcea)EG-EULCISBN9781845431945
DDC No.11406082