Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

FOOD SERVICE MANAGEMENT PRINCIPLES AND PRACTICES for BHOJWANI،MUDIT

  • JGLOBAL_PDF

FOOD SERVICE MANAGEMENT PRINCIPLES AND PRACTICES for BHOJWANI،MUDIT

Material TypeBookLanguageEnglish
TitleFOOD SERVICE MANAGEMENT PRINCIPLES AND PRACTICES for BHOJWANI،MUDIT Author(S)BHOJWANI،MUDIT
Volrajat publication،Publication Date2007
Responsible AuthorshipMUDIT BHOJWANI Physical Description282p :
CategoryEnglish BooksSubjectcooking techniques
Cataloging Sourcea)EG-EULCISBN817880266
DDC No.11424246