Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

1900 Ingredients A classic reference encyclopedia of world foods for Ingram Christine

  • JGLOBAL_PDF

1900 Ingredients A classic reference encyclopedia of world foods for Ingram Christine

Material TypeBookLanguageEnglish
Title1900 Ingredients A classic reference encyclopedia of world foods for Ingram Christine Author(S)Ingram Christine
Voldistributor Publication Date2007
Responsible AuthorshipChristine Ingram Physical Description512 p :
CategoryEnglish BooksSubjectFood Encyclopedias
Cataloging Sourcea)EG-EULC c)EG-EULC d)EG-EULCISBN9781844764600
DDC No.11649495