Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Critical Control Points In Some Meat Products for EL Deeb Gehad Salah Saeed Ibrahim

  • JGLOBAL_PDF

Critical Control Points In Some Meat Products for EL Deeb Gehad Salah Saeed Ibrahim

Material TypeThesisLanguageEnglish
TitleCritical Control Points In Some Meat Products for EL Deeb Gehad Salah Saeed Ibrahim Author(S)EL Deeb Gehad Salah Saeed Ibrahim
VolPublication Date2012
Responsible AuthorshipGehad Salah Saeed Ibrahim EL-Deeb ; supervised by Refaat A Taha Gamal A Abd ElAal Sayed Mohamed Mokhtar Physical Description169 p ;
CategoryEnglish BooksSubjectFood Technology
Cataloging Sourcea)EG-EULC c)EG-EULCISBN
DDC No.11601873