Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

Improvement of some bakery products for Abd El Latef Bothyna Mohamed

  • JGLOBAL_PDF

Improvement of some bakery products for Abd El Latef Bothyna Mohamed

Material TypeThesisLanguageEnglish
TitleImprovement of some bakery products for Abd El Latef Bothyna Mohamed Author(S)Abd El Latef Bothyna Mohamed
VolPublication Date2006
Responsible AuthorshipBothyna Mohamed Abd El-Latef ; supervised by R El-saady M Shehab Physical Description190 P ;
CategoryEnglish BooksSubjectBread
Cataloging Sourcea)EG-EULC c)EG-EULCISBN
DDC No.11753467