Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

GRAM NEGATIVE BACTERIA IN VARIETY MEATS = for Morse Doaa Ashraf Ibrahim

  • JGLOBAL_PDF

GRAM NEGATIVE BACTERIA IN VARIETY MEATS = for Morse Doaa Ashraf Ibrahim

Material TypeThesisLanguageEnglish
TitleGRAM NEGATIVE BACTERIA IN VARIETY MEATS = for Morse Doaa Ashraf Ibrahim Author(S)Morse Doaa Ashraf Ibrahim
VolPublication Date2011
Responsible AuthorshipDoaa Ashraf Ibrahim Morse; Supervison Fatma H M Ali Nasser Sayed Abdel-Etty Physical Description131 + 5] P
CategoryEnglish BooksSubjectMeat bacteria
Cataloging Sourcea)EG-EULC c)EG-EULCISBN
DDC No.11112238