Note: This guide provides only information about locating books, articles, dissertations and theses those completed at other universities, however, Philadelphia University does not contain the full text itself nor its contents in electronic form nor its physical form.
يقدم هذا الدليل معلومات حول مكان الكتب، والأبحاث، والأطروحات والرسائل الجامعية تلك التي أنجزت في الجامعات الأخرى مع العلم بأن جامعة فيلادلفيا لا تحتوي على نسخة ورقية او الكترونية من هذا المصدر

CRITERIA FOR EVALUATION OF EGG AND SOMEEGG PRODUCTS for El Dayash Mohammed Sherif Mohammed Saad

  • JGLOBAL_PDF

CRITERIA FOR EVALUATION OF EGG AND SOMEEGG PRODUCTS for El Dayash Mohammed Sherif Mohammed Saad

Material TypeThesisLanguageEnglish
TitleCRITERIA FOR EVALUATION OF EGG AND SOMEEGG PRODUCTS for El Dayash Mohammed Sherif Mohammed SaadAuthor(S)El Dayash Mohammed Sherif Mohammed Saad
VolPublication Date2011
Responsible AuthorshipMohammed Sherif Mohammed Saad El Dayash؛supervisor AHLAM AMIN ELLEBOUDY AMR ABD EL MOAMEN AMERPhysical Description122 p:
CategoryEnglish BooksSubjectEGG AND SOMEEGG PRODUCTS
Cataloging Sourcea)StDuBDS c)eng d)StDuBDS d)Uk d)EG-EULCISBN
DDC No.11718289