User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

A study of the effect of the consumption of locally produced mortadella and shawarma on blood and cholesterol in the rat تأثير استهلاك المرتديلا و الشاورما المحلية على محتوى الدم من الدهنيات و الكوليستيرول في الجرذان

Material TypeThesis DissertationLanguageEnglish
TitleA study of the effect of the consumption of locally produced mortadella and shawarma on blood and cholesterol in the rat تأثير استهلاك المرتديلا و الشاورما المحلية على محتوى الدم من الدهنيات و الكوليستيرول في الجرذان Author(S)Ola Omar Hirzallah (Author) Hamed R. Takruri (Supervisor)
Publication DataAmman: University of Jordan Publication Date1999
EditionNAPhysical Descriptionxix, 98 leaves ; 30 cm.
SubjectMedical sciencesSubject HeadingsBlood lipids NutritioUncategorisedl aspects Blood lipids Cholesterol NutritioUncategorisedl aspects Food composition
ISBNNACopiesNA
Permanent Linksclick here