Colloid Aspects of Food Chemistry and Technology

Publication Title Name :Colloid Aspects of Food Chemistry and Technology اسم عنوان المنشور
Publication year :Book 1932 سنة النشر
Publication Address :Clayton, William.عنوان المنشور
Main Category :تقنيات الأطعمةالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :664 تقنيات الأطعمة | Colloidsالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :This Information still not availableالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :664رقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Colloid Aspects of Food Chemistry and Technology /عنوان المقال
Statement of responsibility :by William Clayton.بيان المسؤولية
Place of publication :Londonمكان النشر
Name of publisher :J. & A. Churchill,اسم الناشر
Date of publication :1932.تاريخ النشر
Publication Extent :viii, 571 p. :نطاق النشر
Publication Dimensions :26 cm.أبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00902cam#a2200277#a#4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :11683046الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20161129100831.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :130408s1932####enka###frb####000#0#eng#cعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :a)DLC c)GAT d)EG-EULCمصدر الفهرسة
DDC No :NAرقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Clayton, William.مدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)Colloid Aspects of Food Chemistry and Technology / c)by William Clayton.عنوان الوعاء
Publication data field :a)London : b)J. & A. Churchill, c)1932.حقل بيانات النشر
physical descripti :a)viii, 571 p. : b)ill. ; c)26 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Colloids.رؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input :Clayton, William.المدخل الإضافي
Author Name :غير معروفاسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :Colloids.موضوع البحث