The structure and composition of foods

Publication Title Name :The structure and composition of foods اسم عنوان المنشور
Publication year :Book 1937 سنة النشر
Publication Address :Duhamel, Georges.عنوان المنشور
Main Category :تقنيات الأطعمةالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :664 تقنيات الأطعمة | Foodsالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :This Information still not availableالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :664رقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :The structure and composition of foods/عنوان المقال
Statement of responsibility :Anderw L.Winton.بيان المسؤولية
Place of publication :New yorkمكان النشر
Name of publisher :john wiley &sons inc ,اسم الناشر
Date of publication :1937 .تاريخ النشر
Publication Extent :524 p.:نطاق النشر
Publication Dimensions :25 cm.أبعاد النشر
Topical term : | | المصطلح الموضعي
Leader :00000naa#a2200000uu#4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :9805131الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20110608185746.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :110521s1937####nyu##a#fr#####000#0#eng#cعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :a)EG-EULC c)EG-EULCمصدر الفهرسة
DDC No :a)engرقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Winton, Anderw L.مدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)The structure and composition of foods/ c)Anderw L.Winton.عنوان الوعاء
Publication data field :a)New york : b)john wiley &sons inc , c)1937 .حقل بيانات النشر
physical descripti :a)524 p.: b)ill.; c)25 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Foods.رؤوس الموضوعات
Language Code :a)engرمز اللغة
Additional input :غير متوفرالمدخل الإضافي
Author Name :Winton, Anderw L.اسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :Foods.موضوع البحث

 

Articles