Publication Title Name : | The structure and composition of foods | اسم عنوان المنشور |
Publication year : | Book 1937 | سنة النشر |
Publication Address : | Duhamel, Georges. | عنوان المنشور |
Main Category : | تقنيات الأطعمة | الفئة الرئيسية |
Main & Sub Category : | 664 تقنيات الأطعمة | Foods | الفئة الرئيسية والفرعية |
Vol : | This Information still not available | المجلد |
Dewey Decimal Classification (DDC)No : | 664 | رقم تصنيف ديوي العشري |
Article Title : | The structure and composition of foods/ | عنوان المقال |
Statement of responsibility : | Anderw L.Winton. | بيان المسؤولية |
Place of publication : | New york | مكان النشر |
Name of publisher : | john wiley &sons inc , | اسم الناشر |
Date of publication : | 1937 . | تاريخ النشر |
Publication Extent : | 524 p.: | نطاق النشر |
Publication Dimensions : | 25 cm. | أبعاد النشر |
Topical term : | | | | المصطلح الموضعي |
Leader : | 00000naa#a2200000uu#4500 | رقم التصنيف |
ISBN : | الترقيم الدولى الموحد | |
Original BibID : | 9805131 | الرقم الببليوجرافي |
Date and time of last modification : | 20110608185746.0 | تاريخ و وقت آخر تعديل |
General informatio : | 110521s1937####nyu##a#fr#####000#0#eng#c | عناصر البيانات ثابت |
Cataloging Source : | a)EG-EULC c)EG-EULC | مصدر الفهرسة |
DDC No : | a)eng | رقم تصنيف ديوى |
Personal Name : | a)Winton, Anderw L. | مدخل رئيسي لاسم شخص |
The physical location of publication : | a)The structure and composition of foods/ c)Anderw L.Winton. | عنوان الوعاء |
Publication data field : | a)New york : b)john wiley &sons inc , c)1937 . | حقل بيانات النشر |
physical descripti : | a)524 p.: b)ill.; c)25 cm. | حقل الوصف المادى |
Topical term : | a)Foods. | رؤوس الموضوعات |
Language Code : | a)eng | رمز اللغة |
Additional input : | غير متوفر | المدخل الإضافي |
Author Name : | Winton, Anderw L. | اسم المؤلف |
Other data : | لا يوجد بيانات اضافية | بيانات أخرى |
Research topic : | Foods. | موضوع البحث |