Food analysis typical methods and the interpretation of results

Publication Title Name :Food analysis typical methods and the interpretation of results اسم عنوان المنشور
Publication year :Book 1941 سنة النشر
Publication Address :Woodman, Alpheus Grant,عنوان المنشور
Main Category :T التكنولوجياالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :T التكنولوجيا | 543 الكيمياء التحليليةالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :Foodالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :DDC No not availableرقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Food analysis:عنوان المقال
Statement of responsibility :by A. G. Woodman ...بيان المسؤولية
Place of publication :New York;مكان النشر
Name of publisher :McGraw-Hill Book Company, inc.,اسم الناشر
Date of publication :1941 .تاريخ النشر
Publication Extent :xii, 607 p. incl. illus., tables, diagrs.نطاق النشر
Publication Dimensions :24 cm.أبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00979cam a22002771 4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :10571284الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20100124113159.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :NAعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :NAرقم تصنيف ديوى
Personal Name :لا يوجد معلومات كافية عن اسم الشخص والمؤسسة المسؤولة عن هذا المحتوىمدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)Food analysis: b)typical methods and the interpretation of results/ c)by A. G. Woodman ...عنوان الوعاء
Publication data field :a)New York; a)London: b)McGraw-Hill Book Company, inc., c)1941 .حقل بيانات النشر
physical descripti :a)xii, 607 p. incl. illus., tables, diagrs. c)24 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Food x)Analysis.رؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input : a)Bibliographical foot-notes. ”Selected references” at end of each chapter.المدخل الإضافي
Author Name :Woodman, Alpheus Grant, / 1873-اسم المؤلف
Other data :typical methods and the interpretation of results/بيانات أخرى
Research topic :Food / Analysis.موضوع البحث

 

Articles