Butchering processing and preservation of meat

Publication Title Name :Butchering, processing, and preservation of meat اسم عنوان المنشور
Publication year :Book c 1955سنة النشر
Publication Address :Ashbrook, F. G.عنوان المنشور
Main Category :الأطعمة والمشروباتالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :641 الأطعمة والمشروبات | Slaughtering and slaughter-housesالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :This Information still not availableالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :DDC No not availableرقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Butchering, processing, and preservation of meat/عنوان المقال
Statement of responsibility :F. G.Ashbrookبيان المسؤولية
Place of publication :New York:مكان النشر
Name of publisher :Van Nostrand,اسم الناشر
Date of publication :[c 1955 ].تاريخ النشر
Publication Extent :318 p.:نطاق النشر
Publication Dimensions :22 cm.أبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00769cam a22002531 4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :10622723الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20100401110825.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :751006s1955 nyua 000 0 engعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :a)641.49رقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Ashbrook, F. G. q)(Frank Getz), d)1892-مدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)Butchering, processing, and preservation of meat/ c)F. G.Ashbrookعنوان الوعاء
Publication data field :a)New York: b)Van Nostrand, c)[c 1955 ].حقل بيانات النشر
physical descripti :a)318 p.: b)illus.; c)22 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Slaughtering and slaughter-houses.رؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input :Meat. Meat / Preservation. المدخل الإضافي
Author Name :Ashbrook, F. G. / (Frank Getz), -1892-اسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :Slaughtering and slaughter-houses.موضوع البحث

 

Articles