A Guide to the Selection Conbination Cooking of Food

Publication Title Name :A Guide to the Selection Conbination Cooking of Food اسم عنوان المنشور
Publication year :Book 1990 سنة النشر
Publication Address :C, Rietz C.عنوان المنشور
Main Category :Food & drinkالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :641 Food & drink | Cookeryالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :This Information still not availableالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :641رقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :A Guide to the Selection Conbination Cooking of Food عنوان المقال
Statement of responsibility :Rietz C. C.بيان المسؤولية
Place of publication :New Yorkمكان النشر
Name of publisher :Chapman & Hall,اسم الناشر
Date of publication :1990.تاريخ النشر
Publication Extent :310 p. :نطاق النشر
Publication Dimensions :24 cm.أبعاد النشر
Topical term :Cookery.المصطلح الموضعي
Leader :00000nam#a2200000#a#4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :10288653الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20150302112249.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :150301s1990####nyua###frb####000#0#eng#cعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :NAرقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)C, Rietz C.مدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :A Guide to the Selection Conbination Cooking of Food /عنوان الوعاء
Publication data field :a)New York : b)Chapman & Hall, c)1990.حقل بيانات النشر
physical descripti :a)310 p. : b)ill. ; c)24 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)A Guide to the Selection Conbination Cooking of Food / c)Rietz C. C. n)vol 1.رؤوس الموضوعات
Language Code :a)engرمز اللغة
Additional input :لا يوجد معلومات اضافية للمدخل اللأضافيالمدخل الإضافي
Author Name :C, Rietz C.اسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :لا يوجد بيانات اضافيةموضوع البحث

 

Featured Article

Articles